Mollerussa recupera la ballada de sardanes de principis de gener

La ballada se celebrarà en la Sala Teatre l’Amistat

La Sala del Teatre l’Amistat de Mollerussa serà l’escenari de la recuperada ballada de sardanes de les festes nadalenques. La trobada sardanista serà el diumenge 8 de gener a 2/4 d’11 del matí amb la Cobla Tàrrega en la interpretació de les sardanes. L’Agrupació Sardanista de Mollerussa recupera l’anomenada Ballada de Reis, la qual per motius sanitaris, no es va poder celebrar l’any 2022.

L’entitat va programar de nou la ballada de sardanes en època de les festes nadalenques l’any 2018, després de molts anys de no celebrar-se. Amb aquesta ballada, l’entitat mollerussenca, dona el tret de sortida als actes i activitats sardanistes que es desenvoluparan en la ciutat al llarg del 2023.

El repertori compta amb peces nadalenques com “Pessebres i Sardanes” de Carles Santiago, “Nadal Montserratí” de Xavier Ventosa i “Nadal a Mollerussa” d’Òscar Barqué. També del compositor golmesenc “Sardanistes del Peraire” dedicada als alumnes del centre educatiu Ignasi Peraire, estrenada l’any en el transcurs de la festa de fi de curs.

En la meitat del programa, de vuit sardanes i repicó, l’Agrupació ha preparat un sorteig de lots de productes.

La ballada està organitzada per l’Ajuntament de Mollerussa i l’Agrupació Sardanista de la ciutat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *