Nova edició del curs d’ensenyament de la sardana a Mollerussa

La primera de les classes tindrà lloc el divendres 19 d’octubre

L’Agrupació Sardanista de Mollerussa organitza un any més el curs d’ensenyament de la sardana obert a tots els públics majors de 16 anys.

Les classes tindran lloc tots els divendres de 8 a 9 del vespre en la sala de ball de l’Amistat i seran impartits per membres de la junta de l’Agrupació amb el suport de la colla Somnis del Pla.

El curs s’estructura en trimestres per facilitar la creació de diferents grups segons el nivell i així poder avançar en l’ensenyant i la pràctica de la nostra dansa.

També els organitzadors oferiran la possibilitat d’aprendre a comptar i repartir i unes classes especials d’introducció a la modalitat de Punts Lliures.

El curs s’iniciarà el divendres 19 d’octubre i es perllongarà fins a finals de juny del 2019. Hi podem participar tothom que ho desitgi i sigui major de 16 anys. El preu del curs és de 15 euros per trimestre i gratuït pels socis i sòcies de l’Agrupació.

L’ensenyament de la sardana és un dels objectius principals de l’entitat, per aquest motiu i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Mollerussa, el Centre de Recursos Pedagògics del Pla d’Urgell i sota el paraigua del programa Saltem i Ballem, la sardana arriba a les escoles de la ciutat i culmina amb la trobada sardanista de centres escolars de Mollerussa al mes d’abril.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *