Abril sardanista a Mollerussa

El diumenge de Rams obre l’agenda de les ballades de sardanes per aquest 2019

El pròxim diumenge 14 d’abril, festivitat del Diumenge de Rams, la Plaça de l’Ajuntament acollirà la primera de les ballades sardanistes programades per l’Agrupació de la ciutat per aquest any 2019.

La ballada tindrà lloc a 2/4 d’1 del migdia a la Plaça de l’Ajuntament de Mollerussa i comptarà amb la cobla Vents de Riella d’Agramunt en la part musical.

Aquest mes d’abril serà el mes sardanista per excel·lència en el calendari. A la ballada de Diumenge de Rams hi sumarem la 4a Trobada Sardanista de Centres Escolars de Mollerussa que tindrà lloc el dijous 25 d’abril. Trobada que aplega a tots els nens i nenes de primària i secundària que han participat en els tallers del Saltem i Ballem impartits en els centres escolars en el mes de març i abril. Les sardanes seran interpretades pel Sextet de Cobla.

El dissabte 27 d’abril tindrà lloc la tradicional ofrena i ballada de sardanes amb motiu de la festivitat de la Mare de Déu de Montserrat. La festa s’iniciarà a les 6 de la tarda amb l’ofrena floral a la Moreneta en el temple parroquial. A 2/4 de 7 de la tarda, la Plaça de l’Ajuntament s’omplirà de sardanes i sardanistes amb la participació de la cobla Jovenívola d’Agramunt.

I el diumenge 28, la ciutat recupera el concurs de colles sardanistes. Serà la 14a edició del Concurs de Mollerussa, l’última va tenir lloc el 2004, que pertany al campionat de la territorial de Lleida. El concurs es durà a terme en l’Avinguda de la Fira a partir de 2/4 de 12 del migdia i s’emmarca dins del programa de les festes de Sant Isidori.

L’agenda de la nostra ciutat continuarà amb les ballades de festa major i el 40è Aplec de la Sardana programat pel dissabte 25 de maig.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *