Mollerussa suspèn la ballada de Diumenge de Rams

L’Agrupació Sardanista de Mollerussa ha comunicat la cancel·lació de la ballada de sardanes prevista pel pròxim diumenge 5 d’abril, coincidint amb la festivitat de Diumenge de Rams. Des de l’entitat han volgut esperar comunicar la decisió al fet que l’allargament del confinament decretat pel govern fins al dia 11 del mes d’abril fos oficial, fent inviable la ballada.

L’Agrupació està pendent de l’evolució de l’epidèmia i de les notícies que cada dia van emetent els diferents governs, Generalitat i Govern central, per saber com afectaran l’agenda sardanista mollerussenca en aquest mes d’abril, el qual és un dels que registra més activitat en la Capital del Pla d’Urgell.

Recordem que, a banda de la ballada de Diumenge de Rams, també estava previst dur a terme la 5a Trobada Sardanista Escolar dels cursos d’ensenyament del Saltem i Ballem el pròxim 16 d’abril, el concurs de colles sardanistes el diumenge 19 d’abril i la ballada en commemoració de la Mare de Déu de Montserrat en el dilluns 27 d’abril.

L’entitat tampoc pot assegura poder organitzar l’Aplec de la Sardana previst pel 26 de maig. Totes les alteracions en l’agenda sardanista de Mollerussa es comunicaran de forma puntual en quant es produeixin.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *