Nova temporada de Sardanes al Pla

Canvis en el programa d’informació sardanista

Sardanes al pla, el programa radiofònic d’informació del món de la sardana editat per l’Agrupació Sardanista de Mollerussa estrena nova temporada aquest divendres 4 de setembre amb canvis en el format.

El programa, que va deixar d’emetre arran de la pandèmia sanitària, recupera les emissions però en format Podcast i de trenta minuts de duració. El programa es podrà escoltar per les xarxes socials de l’Agrupació Sardanista de Mollerussa i amb un enllaç permanent en la pàgina web de l’entitat.

L’agenda i les notícies del món sardanista tant de Mollerussa, la demarcació de Lleida i de la resta del país configuren el gruix de la informació. El programa estarà disponible a partir dels divendres a les 9 del vespre a les xarxes socials.

Aquest canvi ve per la necessitat d’adaptar-se la nova normalitat, potenciant les xarxes socials amb un format més accessible de des qualsevol dispositiu tecnològic i més reduït en la durada per fer-lo més atractiu.

L’Agrupació recupera el programa per la necessitat de potenciar la sardana, la cultura i les tradicions en una època en què aquest aspecte tan fonamental de qualsevol societat a patit de valent amb les restriccions per les mesures sanitàries amb la cancel·lació de la majoria de la programació de les agendes de les entitats sardanistes.

A través de les xarxes socials els oients podran fer suggeriments i fer aportacions per enriquir la informació sardanista i donar a conèixer molts actes que massa cops queden amagats en l’agenda.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *