Vint-i-set participants en el concurs de sardana revessa de Mollerussa

El Teatre l’Amistat de la capital del Pla d’Urgell va ser la seu del concurs

El passat diumenge 11 d’octubre la sala gran del Teatre l’Amistat de Mollerussa va acollir la tercera edició del Concurs Individual de Sardana Revessa de la capital del Pla d’Urgell.

Una edició que, malgrat el canvi en l’estructura del concurs amb motiu de l’aplicació de les mesures sanitàries de prevenció en la transmissió de la Covid-19, va aplegar a 27 concursants en les categories Infantil, Veterans i Grans.

Amb la supervisió del promotor de Revesses.cat i sardanista Joan Manuel Paños, la cobla Jovenívola d’Agramunt va interpretar les vuit sardanes revesses del concurs. Destacar la participació en categoria infantil de la jove Ivet Atsarà, la qual, malgrat no tenir contrincants, va obtenir una excel·lent puntuació. En Veterans el triomf va ser per Ricard Lloret de Malgrat de Mar, seguit i empatats en segona posició per Josep Vilaplana de Sant Vicenç dels Horts i de Carles Vall de Tàrrega. La tercera posició va ser per Joan Castellà de Cervera. La resta de participants en aquesta categoria van ser; Martí Coromina i Pere Sala d’Olot, Pere Garrofé i Dolors Torra de Mollerussa, Assumpta Padrós de Mataró, Ramon Ribó de Prats de Lluçanès i Imma Navas de Terrassa.

En categoria Gran les primeres posicions van resultar molt renyides produint-se un doble empat en el primer lloc amb Lluis Serrano de Lleida i Marta Bou de Terrassa, un segon lloc per Jordi Roqué de Sitges i un triple empat en la tercera posició amb Jaume Roca de Badalona, Lluis Caralt de Sant Vicenç dels Horts i Sandra Graupera de Mataró. La resta de participants en aquesta categoria van ser; Núria Bosch de Sitges, Miquel Grau de Barcelona, Laia Bonjoch i Sara Queralt de Lleida, Laia Graupera de Mataró, Xavier Nieto de Terrassa, Alba Mitjavila de Cassà de la Selva i Albert Masagué de Lleida.

Un cop finalitzat el concurs i després d’una petita pausa la Cobla Jovenívola d’Agramunt va interpretar tres sardanes en concert.

El concurs individual de sardana revessa de Mollerussa és organitzat per l’Agrupació Sardanista de Mollerussa amb el patrocini de l’Ajuntament de Mollerussa i el suport de la Unió de Colles Sardanistes de Catalunya i el programa Revesses.cat. Les pròximes cites del Campionat de Revesses se celebraran a Olot el diumenge 18 d’octubre i a Girona el dia 1 de novembre de 2020.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *