Mollerussa ajorna a la primavera el concert de cobla

El concert donava el tret de sortida a l’agenda sardanista a la capital del Pla d’Urgell

El concert de la Cobla Tàrrega, programat pel diumenge 31 de gener de 2021 en el teatre l’Amistat de Mollerussa s’ajorna fins nova data arran del manteniment de les restriccions sanitàries fins, de moment, el dia 7 de febrer.
La impossibilitat de desplaçar-se entre municipis fa inviable la celebració del concert. Des de la Cobla Tàrrega també manifesten al dificultat que els hi representa el toc de queda en l’agenda d’assaig setmanal de la formació musical.

L’Agrupació Sardanista de Mollerussa manifesta el seu compromís de programar el concert de cobla a finals de febrer o entrada la primavera. El manteniment de l’agenda sardanista per aquest any és un dels objectius de l’entitat. Cal recordar que l’Agrupació celebrarà els 75 anys de la seva fundació, any molt especial per l’entitat que intentarà celebrar aquesta important efemèride aplicant totes les mesures sanitàries en cadascun dels esdeveniments per tal de celebrar els màxims actes sardanistes.

La Junta de l’entitat està planificat la celebració de l’efemèride, intentant compaginar els esdeveniments sardanistes i les mesures sanitàries, les quals provoquen l’alteració constant de l’agenda d’activitats.
L’Agrupació Sardanista de Mollerussa fou fundada el 5 de juny de 1946, essent l’entitat cultural més antiga a la ciutat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *