Reunió de la Junta de l’Agrupació

El passat diumenge 7 de febrer va tenir lloc una reunió de la Junta de l’Agrupació Sardanista de Mollerussa. Reunió, que per motius per tots coneguts es va celebrar en línia.

Amb l’aprovació de l’acta de la passada reunió es va donar pas als temes inclosos en l’ordre del dia. En aquests moments, la preocupació principal de la junta és poder recuperar l’agenda sardanista, la qual es va veure reduïda en un 80% de l’activitat el passat any 2020.

Des de la junta, però es vol planificar l’activitat sardanista a la ciutat partint de l’agenda anual, i en el moment de la celebració de l’esdeveniment, s’aplicaran les mesures sanitàries necessàries per a la seva execució.

També preocupa a la junta el fet de poder celebrar les efemèrides de l’entitat aquest 2021. Un any molt especial amb la celebració destacada del 75è aniversari de l’Agrupació, fet que la converteix en l’entitat cultural amb més trajectòria a Mollerussa. També els 30 anys de la inauguració del Monument a la Sardana i la celebració del 5è aniversari de Mollerussa Capital de la Sardana 2016. Tot un seguit d’aniversaris que la junta vol celebrar de manera molt especial, però que malauradament s’hauran d’adaptar a les normes sanitàries imperants en el moment de la celebració.

La Junta manté contactes constants entre els components de la mateixa per perfilar les activitats i els actes de celebració, així com elaborar una agenda de contactes institucionals per trobar el suport necessari que necessita la institució.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *