Concert de sardanes a Mollerussa

Commemoració dels vint-i-quatre anys del Monument a la Sardana a la Capital del Pla d’Urgell

L’Agrupació Sardanista de Mollerussa ha programat un concert de sardanes per celebrar el 24è aniversari de la inauguració del Monument a la Sardana a la ciutat. Un concert a càrrec de la Cobla Tàrrega que substituirà la tradicional ballada i berenar popular que s’ha celebrat cada any i sense interrupció en la Plaça de la Sardana i que en aquesta edició, a causa de la crisi sanitària, es transforma en concert i canvia d’ubicació en traslladar-se al recinte de les Piscines Municipals.

Des de l’Agrupació justifiquen el canvi d’ubicació per tal de poder mantenir les garanties de control d’aforament i les mesures sanitàries principalment, però també, per poder oferir el concert en un espai tancat i allunyat dels sorolls habituals en vies obertes i molt transitades com la Plaça i l’Avinguda de la Sardana, indret habitual de la ballada.

L’entrada al recinte s’efectuarà per l’accés a les piscines d’estiu, amb control d’aforament però sense reserva prèvia. Es respectaran les distàncies de seguretat i l’organització posarà a l’abast de tots els assistents gel hidroalcohòlic per desinfectar les mans.

La Cobla Tàrrega oferirà un concert en el qual combinarà composicions sardanistes amb altres de balls tradicionals i ballables. Des de l’organització recorden que és un concert per tant no serà permesa la ballada de les peces interpretades per part dels assistents.

La pròxima cita en l’agenda de l’Agrupació de Mollerussa serà el diumenge 11 d’octubre amb la celebració del 3r. Concurs Individual de sardanes revesses. Per aquesta edició s’han establert converses amb la Unió de Colles Sardanistes de Catalunya, organitzadora del concurs, per tal de poder establir les mesures sanitàries pertinents i que afectin el mínim amb el normal desenvolupament del concurs. Malgrat tot no es descarten la introducció de canvis dels quals s’informarà de manera detallada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *